×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber bouwt band op met buitenlandse Feyenoord-spelers.

Quinten Timber bouwt band op met buitenlandse Feyenoord-spelers.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 17:24 uur

Feyenoord-aanvoerder Quinten Timber neemt de taak op zich om de nieuwkomers bij de club persoonlijk te leren kennen. Met een aanzienlijk aantal buitenlandse spelers in de Rotterdamse selectie dit seizoen, benadrukt Timber het belang van het begrijpen van elkaars kwaliteiten binnen de groep. Door een hechte band op te bouwen en inzicht te krijgen in de individuele vaardigheden van zijn teamgenoten, hoopt de aanvoerder de teamspirit te versterken en de prestaties op het veld te verbeteren.

De ervaren middenvelder erkent dat een goede teamdynamiek essentieel is voor succes in het voetbal. Door de nieuwelingen te verwelkomen en hen te helpen integreren in de groep, streeft Timber ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren binnen de club. Hij gelooft dat wanneer spelers elkaar goed kennen en waarderen, dit de samenwerking en communicatie op het veld ten goede zal komen, wat uiteindelijk zal leiden tot betere resultaten voor Feyenoord.

Met zijn persoonlijke benadering en toewijding aan het opbouwen van een hecht team, laat Quinten Timber zien dat leiderschap en verbondenheid cruciaal zijn voor het succes van Feyenoord dit seizoen. Door te investeren in de relaties tussen de spelers en te streven naar wederzijds begrip en respect, hoopt de aanvoerder een solide basis te leggen voor een succesvolle campagne en eenheid te creëren binnen de club.