×
Home Nieuws Livescore

Luc Castaignos wil terug naar Eredivisie deze zomer

Luc Castaignos wil terug naar Eredivisie deze zomer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 17:16 uur

Voormalig Eredivisie-spits Luc Castaignos heeft laten weten dat hij deze zomer graag een terugkeer had gemaakt naar de Nederlandse Eredivisie. In een interview met ESPN onthulde de aanvaller, die eerder actief was bij clubs als Feyenoord, FC Twente en Vitesse, dat hij nog altijd op zoek is naar een nieuwe club en momenteel transfervrij is.

Castaignos, die bekend staat om zijn doelpunteninstinct en snelheid, heeft een rijke geschiedenis in het Nederlandse voetbal en zou graag weer op het hoogste niveau in eigen land willen spelen. De 28-jarige spits heeft ervaring opgedaan bij verschillende clubs in binnen- en buitenland, maar zijn hart lijkt nog steeds te liggen bij de Eredivisie.

Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid zou Castaignos een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor menig Eredivisieclub. De aanvaller hoopt dan ook dat er nog interesse zal komen vanuit Nederland, zodat hij zijn carrière kan voortzetten op vertrouwde bodem. Voor nu blijft hij geduldig wachten op een nieuwe uitdaging en is hij vastberaden om zijn kwaliteiten weer te laten zien op het veld.