×
Home Nieuws Livescore

Priske verduidelijkt cryptische Instagram-berichten voor Champions League duel.

Priske verduidelijkt cryptische Instagram-berichten voor Champions League duel.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 16:40 uur

Feyenoord-coach Brian Priske heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan het aankomende Champions League-duel met Bayer Leverkusen openheid van zaken gegeven over zijn recente activiteiten op Instagram. De Deense trainer staat erom bekend dat hij regelmatig cryptische berichten deelt op zijn sociale media, wat tot verwarring en verbazing heeft geleid bij een deel van de Feyenoord-supporters.

Priske, die sinds zijn aanstelling bij de Rotterdamse club veel aandacht heeft getrokken vanwege zijn onconventionele aanpak, benadrukte dat zijn posts op Instagram bedoeld zijn om zijn spelers en fans te inspireren en te motiveren. "Ik begrijp dat sommige mensen mijn berichten misschien raadselachtig vinden, maar voor mij is het een manier om een boodschap over te brengen en een bepaalde sfeer te creëren binnen het team," verklaarde de coach.

Hoewel Priske niet in detail trad over de specifieke inhoud van zijn recente posts, verzekerde hij de aanwezige journalisten dat zijn focus volledig ligt op het behalen van succes met Feyenoord in de Champions League. "Mijn Instagram-activiteiten zijn slechts een klein onderdeel van mijn totale benadering als coach. Het belangrijkste voor mij is om het beste uit mijn spelers te halen en samen te werken aan onze doelen," voegde hij eraan toe.

Met de cruciale wedstrijd tegen Bayer Leverkusen in het vooruitzicht, zal het interessant zijn om te zien of de mysterieuze berichten van Priske een positieve invloed zullen hebben op het team. De Feyenoord-supporters zullen ongetwijfeld met extra nieuwsgierigheid en spanning uitkijken naar de resultaten van de coach zijn onorthodoxe aanpak in de komende Europese clash.