×
Home Nieuws Livescore

Timber schittert als aanvoerder tijdens persconferentie Feyenoord

Timber schittert als aanvoerder tijdens persconferentie Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 16:16 uur

Quinten Timber heeft zijn debuut gemaakt als aanvoerder van Feyenoord tijdens een persconferentie ter voorbereiding op een Champions League-wedstrijd. De jonge speler leek op zijn gemak te zijn tijdens het beantwoorden van vragen en gaf blijk van zelfvertrouwen. Echter, Timber nam ook de tijd om trainer Brian Priske te waarschuwen voor de uitdagende aspecten van het persmoment.

Met de aanvoerdersband om zijn arm nam Quinten Timber plaats voor de pers en liet zien dat hij niet alleen op het veld, maar ook voor de microfoon zijn mannetje staat. De vragen van de journalisten leken hem moeiteloos af te gaan, waarbij hij met scherpte en inzicht antwoord gaf op diverse onderwerpen. Zijn optreden als aanvoerder tijdens de persconferentie belooft veel goeds voor de toekomst van de jonge talentvolle speler.

Desondanks was Timber niet blind voor de uitdagingen die een persconferentie met zich mee kan brengen. Hij wees trainer Brian Priske subtiel op de complexiteit van het persmoment en adviseerde hem wellicht om zich goed voor te bereiden op de vragen die gesteld zouden kunnen worden. Met zijn ervaring als aanvoerder van Feyenoord en zijn scherpe observatievermogen, lijkt Quinten Timber niet alleen een leider op het veld te zijn, maar ook daarbuiten.