×
Home Nieuws Livescore

PSV presenteert Ivan Perisic als nieuwe aanwinst seizoen.

PSV presenteert Ivan Perisic als nieuwe aanwinst seizoen.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 14:48 uur

PSV heeft met de komst van Ivan Perisic een ervaren kracht aan de selectie toegevoegd. De 32-jarige Kroatische international, die maar liefst 136 caps voor zijn land heeft verzameld, heeft een contract getekend voor één seizoen bij de Eindhovenaren. Hoewel Perisic nog niet speelgerechtigd is voor de Champions League-wedstrijden, kijkt PSV ernaar uit om de routinier snel in te kunnen zetten in de Eredivisie.

Met de toevoeging van Perisic hoopt PSV zijn aanval te versterken en meer ervaring toe te voegen aan het team. De Kroaat, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en scorend vermogen, kan een belangrijke rol spelen in de jacht op succes in zowel de nationale competitie als in Europa.

Perisic zelf is enthousiast over zijn overstap naar PSV en kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te laten zien op het veld. De ervaren aanvaller heeft in het verleden gespeeld voor topclubs als Inter Milan, Bayern München en Borussia Dortmund, en brengt daardoor een schat aan ervaring met zich mee naar Eindhoven. Met zijn komst hoopt PSV zich verder te versterken en mee te doen om de prijzen in het komende seizoen.