×
Home Nieuws Livescore

Josip Sutalo straalt bij Ajax na kritiek vorig jaar.

Josip Sutalo straalt bij Ajax na kritiek vorig jaar.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 14:16 uur

Ajax-speler Josip Sutalo straalt van zelfvertrouwen in het nieuwe seizoen. De Kroatische voetballer, die vorig jaar nog veel kritiek te verduren kreeg, geniet nu van lof en waardering dankzij zijn indrukwekkende prestaties op het veld. De nieuwe trainersstaf van Ajax speelt een cruciale rol in de transformatie van Sutalo, die aangeeft zich 'fantastisch' te voelen bij de club.

Sutalo, die eerder bekend stond om zijn wisselvallige optredens, lijkt dit seizoen zijn ware potentieel te benutten. Zijn zelfverzekerdheid en vastberadenheid zijn duidelijk zichtbaar in zijn spel, wat resulteert in consistente en soevereine prestaties. De supporters van Ajax zijn dan ook verheugd om de transformatie van Sutalo van dichtbij mee te maken en om te zien hoe hij een steeds belangrijkere rol speelt in het team.

De trainersstaf van Ajax heeft een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van Sutalo. Door middel van gerichte trainingen, tactische begeleiding en persoonlijke ondersteuning hebben zij het vertrouwen van de Kroaat weten te vergroten en hem op het juiste spoor gezet. Sutalo zelf is vol lof over de nieuwe aanpak en de steun die hij van zijn coaches en teamgenoten ontvangt, wat hem motiveert om nog beter te presteren en zijn potentieel verder te ontplooien.