×
Home Nieuws Livescore

Priske herenigt Beelen, Nieuwkoop mist duel Feyenoord-Leverkusen

Priske herenigt Beelen, Nieuwkoop mist duel Feyenoord-Leverkusen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 14:08 uur

Trainer Brian Priske van Feyenoord heeft goed nieuws gekregen met de terugkeer van Thomas Beelen op de afsluitende training voor het aankomende duel tegen Bayer Leverkusen. Beelen, die eerder met een blessure kampte, lijkt op tijd fit te zijn om zijn team te ondersteunen in deze belangrijke wedstrijd. De coach zal echter nog steeds moeten improviseren, aangezien verdediger Bart Nieuwkoop hoogstwaarschijnlijk ook donderdag niet beschikbaar zal zijn.

Met Beelen terug in de selectie krijgt Priske meer opties om zijn tactiek te bepalen voor het treffen met de Duitse tegenstander. De ervaren speler kan een belangrijke rol spelen in de verdediging van Feyenoord en zal ongetwijfeld een welkome toevoeging zijn voor het team. Zijn aanwezigheid op de training geeft de coach meer vertrouwen voor de komende wedstrijd.

Aan de andere kant zal het gemis van Nieuwkoop een tegenvaller zijn voor Feyenoord. De verdediger zal naar verwachting niet op tijd hersteld zijn om deel te nemen aan het duel met Bayer Leverkusen. Priske zal dus moeten zoeken naar alternatieven om de defensie te versterken en een oplossing te vinden voor het ontbreken van Nieuwkoop.

Al met al belooft het een spannende wedstrijd te worden voor Feyenoord, met Beelen die terugkeert en Nieuwkoop die waarschijnlijk afwezig zal zijn. De coach zal zijn team moeten motiveren en voorbereiden op een zware strijd tegen de Duitse tegenstander. De fans kijken reikhalzend uit naar het duel en hopen op een positief resultaat voor hun favoriete club.