×
Home Nieuws Livescore

Vink onder de indruk van stormachtige ontwikkeling Bogarde

Vink onder de indruk van stormachtige ontwikkeling Bogarde
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 13:08 uur

Voormalig Feyenoord-talent Lamare Bogarde maakt een stormachtige ontwikkeling door en heeft indruk gemaakt op voetbalanalist Marciano Vink. De jonge speler maakte recentelijk zijn debuut in zowel de Premier League als de Champions League, wat volgens Vink aantoont dat jonge spelers zeker succesvol kunnen zijn in het buitenland.

Bogarde, die zijn opleiding genoot bij Feyenoord, heeft snel naam gemaakt in het internationale voetbal. Zijn optredens in de afgelopen weken hebben bewondering gewekt bij Vink, die gelooft dat de 20-jarige verdediger een veelbelovende toekomst tegemoet gaat. De overstap naar het buitenland lijkt Bogarde goed te hebben gedaan, aangezien hij zich moeiteloos heeft aangepast aan het hogere niveau.

Vink benadrukt het belang van jonge spelers die de stap durven te zetten naar competities buiten hun eigen land. Hij ziet Bogarde als een voorbeeld van een talentvolle speler die met de juiste mentaliteit en vaardigheden succes kan behalen op het internationale toneel. De prestaties van Bogarde dienen als inspiratie voor andere jonge voetballers die dromen van een carrière in het buitenland.