×
Home Nieuws Livescore

Ivan Perisic slaagt voor medische keuring bij PSV

Ivan Perisic slaagt voor medische keuring bij PSV
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 12:16 uur

Ivan Perisic heeft met succes de medische keuring bij PSV doorstaan, zo heeft de bekende journalist Fabrizio Romano gemeld. De ervaren Kroatische voetballer staat op het punt om een eenjarig contract te ondertekenen bij de club uit Eindhoven en zal binnenkort zijn intrede maken in de selectie onder leiding van trainer Peter Bosz.

De komst van Perisic naar PSV heeft voor de nodige opwinding gezorgd onder de fans van de club. Met zijn indrukwekkende staat van dienst en internationale ervaring wordt de 32-jarige aanvaller gezien als een waardevolle toevoeging aan het team. Zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid op het veld beloven een versterking te zijn voor de aanvalslinie van PSV.

Na een succesvolle periode bij clubs als Inter Milan, Bayern München en recentelijk bij Shakhtar Donetsk, kijkt Perisic ernaar uit om zijn carrière voort te zetten in de Nederlandse Eredivisie. De Kroaat staat te popelen om zijn kwaliteiten te tonen in het shirt van PSV en hoopt een belangrijke rol te spelen in het streven naar sportief succes onder leiding van Bosz.

Met de komst van Ivan Perisic lijkt PSV zich te versterken met een ervaren en gedreven speler die de club kan helpen bij het realiseren van haar ambities. De supporters van de Eindhovense club kijken reikhalzend uit naar de officiële presentatie van de Kroatische sterspeler en zijn eerste optreden in het Philips Stadion.