×
Home Nieuws Livescore

Drommel: "PSV moet leren van zeperd bij Juventus"

Drommel:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 10:40 uur

Doelman Joël Drommel heeft na de zeperd van PSV bij Juventus (3-1) benadrukt dat het team de positieve aspecten uit de wedstrijd moet halen en lessen moet trekken uit de negatieve momenten. De sluitpost, die onverwachts onder de lat stond voor de Eindhovenaren, leverde een degelijke prestatie af tijdens het Champions League duel. Drommel heeft één cruciale les getrokken na de nederlaag in Turijn.

Drommel, die zijn debuut maakte in het miljardenbal, erkent dat er ruimte is voor verbetering, maar benadrukt ook dat er lichtpuntjes waren in het spel van PSV tegen de Italiaanse grootmacht. De doelman is vastberaden om samen met zijn teamgenoten te werken aan de zwakke punten die aan het licht kwamen tijdens de wedstrijd.

De 25-jarige keeper is optimistisch over de toekomst van PSV in de Champions League en gelooft dat de ervaring tegen clubs als Juventus van onschatbare waarde zal zijn voor de ontwikkeling van het team. Drommel is vastbesloten om de lessen die zijn geleerd uit de nederlaag om te zetten in positieve energie en motivatie voor de komende wedstrijden in het prestigieuze toernooi.