×
Home Nieuws Livescore

Europese topclubs jagen op Belgisch toptalent Vermeeren voor transferperiode

Europese topclubs jagen op Belgisch toptalent Vermeeren voor transferperiode
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 september 2023 09:08 uur

In de aanstaande transferperiode van januari hebben verschillende Europese topclubs hun oog laten vallen op een opkomend talent genaamd Arthur Vermeeren. Volgens bronnen zijn FC Barcelona, RB Leipzig en Liverpool enkele van de clubs die interesse tonen in de jonge Belgische middenvelder. Daarnaast schijnt ook Ajax de ontwikkelingen van de achttienjarige Vermeeren nauwlettend te volgen.

Het is geen geheim dat Barcelona al geruime tijd gecharmeerd is van Vermeeren. Trainer Xavi heeft een zwak voor de Belgische speler, die momenteel onder de hoede van Mark van Bommel speelt bij Royal Antwerp. Onlangs stuurde Barcelona zelfs een scout naar een wedstrijd van Antwerp om Vermeeren in actie te zien. Maar ook AS Monaco, West Ham United en Borussia Dortmund zouden aanwezig zijn geweest op de tribune. Het lijstje van geïnteresseerde topclubs wordt dus steeds langer, met Liverpool, Leipzig en Ajax als nieuwste toevoegingen.

Vermeeren wordt al jaren beschouwd als het grootste talent van België. Vorig seizoen begon hij in 24 wedstrijden als basisspeler en viel hij twee keer in bij Antwerp onder leiding van Van Bommel. Naar verluidt zou Vermeeren tussen de vijftien en twintig miljoen euro moeten kosten. Voor Barcelona lijkt de jonge Belg een aantrekkelijke optie, gezien zijn bescheiden salariseisen.