×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag looft Rashford als Manchester United's redder

Ten Hag looft Rashford als Manchester United's redder
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 09:08 uur

Trainer Erik ten Hag heeft hoge verwachtingen van Marcus Rashford bij Manchester United dit seizoen. Tijdens de persconferentie na de indrukwekkende 7-0 overwinning op Barnsley in de bekerwedstrijd, sprak Ten Hag vol lof over de Engelse speler. Rashford, die zes maanden lang droog stond wat betreft doelpunten, wist eindelijk weer het net te vinden in de Premier League tegen Southampton. Dit was slechts het begin, aangezien hij vervolgens tweemaal trefzeker was in de League Cup wedstrijd tegen Barnsley.

De coach is ervan overtuigd dat Rashford een cruciale rol kan gaan spelen in het succes van Manchester United dit seizoen. Met zijn recente doelpunten laat de Engelsman zien dat hij zijn vorm heeft hervonden en klaar is om het verschil te maken op het veld. Ten Hag prijst Rashford om zijn vastberadenheid en kwaliteiten, en gelooft dat hij een belangrijke troef is voor het team in de komende wedstrijden.

De supporters van Manchester United zijn ongetwijfeld verheugd over de terugkeer van Rashford naar zijn oude vorm. Zijn doelpunten hebben niet alleen de overwinningen van het team verzekerd, maar hebben ook het vertrouwen in zijn kunnen versterkt. Met de steun van zijn coach en medespelers lijkt Rashford klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het seizoen en zijn naam te vestigen als een van de sterspelers van Manchester United.