×
Home Nieuws Livescore

Speculatie over ontslag Dirk Kuyt bij Beerschot

Speculatie over ontslag Dirk Kuyt bij Beerschot
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 08:32 uur

Voormalig Nederlands international Dirk Kuyt staat onder druk bij Beerschot na een teleurstellende seizoensstart. De Belgische club is niet goed uit de startblokken gekomen en er wordt al gespeculeerd over een mogelijk ontslag van de Nederlandse trainer. Sportief directeur Benjamin Ehresmann heeft echter zijn steun uitgesproken aan Kuyt, maar de media in België blijven zich afvragen hoe lang de voormalige Feyenoord-speler het nog vol zal houden.

Kuyt, die in de zomer van 2021 werd aangesteld als hoofdtrainer van Beerschot, heeft tot nu toe niet kunnen overtuigen met zijn team. De resultaten vallen tegen en de druk neemt toe. Ondanks de steun van de clubleiding lijkt de positie van Kuyt steeds wankeler te worden, met toenemende speculaties over zijn toekomst bij de club.

De Nederlandse coach zal zich nu moeten focussen op het omkeren van de negatieve spiraal en het behalen van betere resultaten om zijn positie bij Beerschot veilig te stellen. Met de toenemende druk vanuit de media en de teleurgestelde fans zal Kuyt alle zeilen moeten bijzetten om het tij te keren en zijn geloofwaardigheid als trainer te behouden.