×
Home Nieuws Livescore

Derksen: Veerman enkel geschikt voor Eredivisie, niet Europa

Derksen: Veerman enkel geschikt voor Eredivisie, niet Europa
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 08:24 uur

Voetbalanalist Johan Derksen heeft tijdens een uitzending van het programma 'Vandaag Inside' zijn mening gegeven over de kwaliteiten van Joey Veerman. Derksen, een bekende oud-voetballer, is van mening dat de middenvelder van PSV en het Nederlands elftal niet voldoende niveau heeft om succesvol te zijn op het hoogste Europese niveau. Volgens Derksen is Veerman een speler die het beste tot zijn recht komt in de Eredivisie, en niet in de topcompetities van Europa.

De uitspraken van Derksen hebben voor de nodige discussie gezorgd binnen de voetbalwereld. Veerman, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt in de Eredivisie. Zijn goede prestaties hebben zelfs geleid tot een selectie voor het Nederlands elftal. Echter, Derksen is van mening dat Veerman niet het fysieke en mentale vermogen bezit om zich te meten met de absolute top in Europa.

De kritiek van Derksen op Veerman roept vragen op over de toekomst van de jonge middenvelder. Zal Veerman zijn spel kunnen aanpassen en zich ontwikkelen tot een speler die ook op internationaal niveau kan excelleren, of zal hij inderdaad voornamelijk een rol blijven spelen in de Eredivisie? De tijd zal het leren of Veerman in staat is om de twijfels van Johan Derksen weg te nemen en zijn kwaliteiten te bewijzen op het hoogste Europese podium.