×
Home Nieuws Livescore

Saibari kritisch op PSV na verlies tegen Juventus

Saibari kritisch op PSV na verlies tegen Juventus
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 07:16 uur

Middenvelder Ismael Saibari van PSV heeft kritiek geuit op zijn team na de recente nederlaag tegen Juventus. De speler is het eens met trainer Peter Bosz en erkent dat de Italiaanse ploeg simpelweg feller was dan de Eindhovenaren. Saibari toonde zich teleurgesteld over de eindstand van de wedstrijd, maar wist toch een lichtpuntje te benoemen.

Ondanks de tegenslag tegen Juventus, gelooft Saibari dat PSV nog steeds potentieel heeft om te presteren in de Champions League. De middenvelder is vastbesloten om met zijn team te blijven werken en te verbeteren, zodat zij in toekomstige wedstrijden sterker voor de dag kunnen komen. Saibari benadrukt het belang van vastberadenheid en teamwork om succes te behalen op het hoogste niveau van het Europese voetbal.

De uitspraken van Saibari tonen aan dat er binnen PSV een gevoel van vastberadenheid en ambitie heerst, ondanks de recente tegenslag. De middenvelder benadrukt het belang van het leren van de fouten en het blijven streven naar verbetering. Met de steun van trainer Bosz en de vastberadenheid van de spelers, hoopt PSV zich te kunnen herpakken en sterke prestaties neer te zetten in de rest van het Champions League-seizoen.