×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz kritisch op PSV-spelers na verlies tegen Juventus

Peter Bosz kritisch op PSV-spelers na verlies tegen Juventus
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 00:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV was na de 3-1 nederlaag tegen Juventus niet te spreken over het optreden van zijn team. Bosz uitte zijn teleurstelling over het vele balverlies dat vooral bij een specifieke groep PSV-spelers lag. "Veel balverlies, met name van hen ook", verklaarde Bosz na de wedstrijd. De coach benadrukte dat dit een van de hoofdoorzaken was van de harde nederlaag tegen de Italiaanse tegenstander.

Bosz, die bekend staat om zijn kritische benadering, gaf aan dat het balbezit cruciaal is in het spel en dat het team dit aspect beter moet beheersen om succesvol te zijn. Hij benadrukte dat er werk aan de winkel is voor de betreffende spelers om hun prestaties te verbeteren en het balverlies te minimaliseren.

De trainer van PSV sprak ook over de noodzaak van een collectieve inspanning om sterker terug te komen na deze teleurstellende wedstrijd. Bosz benadrukte dat het team als geheel moet leren van deze ervaring en zich moet richten op het verbeteren van hun spel om in de toekomst beter te presteren tegen sterke tegenstanders zoals Juventus.