×
Home Livescore

Wijnaldum traint in Saudi-Arabië: harde klappen en scherpe focus

Wijnaldum traint in Saudi-Arabië: harde klappen en scherpe focus
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 september 2023 08:48 uur

Voetbalster Georginio Wijnaldum heeft zijn intrede gemaakt in de mysterieuze wereld van het Saudische voetbal, waar hij zich aansluit bij de exotische club Al Ettifaq. In dit betoverende land, waar tradities hoog in het vaandel staan, wordt de Nederlandse middenvelder verwelkomd met een ceremoniële erehaag. Echter, tot zijn verbazing ondervindt Wijnaldum dat de klappen die hij ontvangt in dit welvarende oord van een geheel andere orde zijn dan hij gewend is in Europa.

Desondanks laat de onverschrokken Nederlander zich niet uit het veld slaan en deelt hij vol trots beelden van zijn eerste trainingssessies in dit exotische oord. De beelden onthullen dat zijn scherpschuttersinstinct nog altijd ongeëvenaard is. Zijn vizier staat onverminderd op scherp, klaar om de tegenstanders te verpletteren.

Hoewel Wijnaldum zijn nieuwe avontuur met open armen tegemoet treedt, kan hij zijn teleurstelling niet verbergen over de brute kracht van de erehaag. "Wat een harde klappen krijg ik hier te verduren", constateert de dappere Nederlander na zijn 'ontgroening'. Desalniettemin zal hij zich niet laten ontmoedigen en vastberaden zijn stempel drukken op het voetbalveld van Al Ettifaq.