×
Home Nieuws Livescore

Bosz: Defensieve fouten bij PSV tegen Juventus schuldig aan Ledezma's steun.

Bosz: Defensieve fouten bij PSV tegen Juventus schuldig aan Ledezma's steun.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 00:00 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft na de teleurstellende wedstrijd tegen Juventus openlijk toegegeven dat er defensief gezien verschillende zaken misgingen. De Eindhovenaren leden een pijnlijke nederlaag en Bosz was kritisch over het optreden van zijn team. Vooral de jonge Richard Ledezma kreeg het zwaar te verduren, doordat hij op cruciale momenten in de steek werd gelaten door zijn medespelers.

Bosz, die bekend staat om zijn tactische inzicht, analyseerde de wedstrijd en concludeerde dat er verbeteringen nodig zijn in de verdediging van PSV. De coach benadrukte het belang van samenwerking en communicatie binnen het team om dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen. Hij sprak zijn vertrouwen uit in de spelers en benadrukte dat er hard gewerkt zal worden om de defensieve stabiliteit te herstellen.

Richard Ledezma, die als veelbelovend talent wordt gezien, kreeg na afloop van de wedstrijd steun van Bosz en zijn teamgenoten. De Amerikaanse middenvelder werd geprezen om zijn inzet en doorzettingsvermogen, ondanks de moeilijke omstandigheden waarin hij moest opereren. Bosz gaf aan dat Ledezma kan rekenen op de steun van het hele team en dat er gezamenlijk gewerkt zal worden aan verbetering.