×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid en Bayern München domineren Champions League

Real Madrid en Bayern München domineren Champions League
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 23:56 uur

In een enerverende avond vol Champions League-actie heeft VfB Stuttgart bijna voor een enorme verrassing gezorgd tegen titelverdediger Real Madrid. De Duitse ploeg leek lange tijd op weg naar een knap 1-1 gelijkspel, maar late doelpunten van Antonio Rüdiger en invaller Endrick bezorgden Real Madrid alsnog de overwinning. Een spannende wedstrijd die tot het laatste moment de toeschouwers op het puntje van hun stoel hield.

Ondertussen liet Bayern München in eigen huis zien waar het toe in staat is door Dinamo Zagreb met maar liefst 9-2 te verslaan. Onder leiding van trainer Vincent Kompany walste Bayern over de tegenstander heen en zorgde voor een historische prestatie. Nog nooit eerder wist een team zoveel doelpunten te maken in één enkele Champions League-wedstrijd. Een indrukwekkende vertoning van de Duitse grootmacht die hiermee hun ambities in het toernooi kracht bijzetten.

De avond van Champions League-voetbal bracht zowel verrassingen als spektakel met zich mee. Terwijl Real Madrid op het nippertje aan het langste eind trok tegen VfB Stuttgart, liet Bayern München zien dat ze tot grootse daden in staat zijn door Dinamo Zagreb genadeloos te verslaan. Een avond die de fans op het puntje van hun stoel hield en waarbij records werden gebroken. Het belooft nog veel meer spannende momenten in de komende wedstrijden van dit prestigieuze toernooi.