×
Home Nieuws Livescore

Man United vernedert Barnsley met 6-0 in Carabao Cup

Man United vernedert Barnsley met 6-0 in Carabao Cup
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 23:40 uur

Manchester United heeft een verpletterende overwinning behaald in de Carabao Cup door Barnsley met 6-0 te verslaan. De League One-club had geen schijn van kans tegen de aanvalskracht van United, die werd aangevoerd door Marcus Rashford, Antony, Alejandro Garnacho en Christian Eriksen.

Het was een waar doelpuntenfestijn voor Manchester United, waarbij de spelers van Barnsley geen antwoord hadden op de aanvallen van hun tegenstanders. Marcus Rashford liet zien waarom hij een van de sterspelers van United is, terwijl Antony, Garnacho en Eriksen ook hun stempel wisten te drukken op de wedstrijd.

De supporters van Manchester United konden genieten van een spectaculaire avond vol doelpunten en dominant spel van hun favoriete team. De overwinning op Barnsley zal het vertrouwen van United alleen maar vergroten voor de komende wedstrijden in de Carabao Cup en andere competities. Het belooft een veelbelovend seizoen te worden voor de club uit Manchester, die vastbesloten is om successen te behalen onder leiding van hun coach.