×
Home Nieuws Livescore

Bosz zwijgt over Veerman en focust op PSV-team.

Bosz zwijgt over Veerman en focust op PSV-team.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 23:32 uur

Trainer Peter Bosz van PSV houdt zijn kaarten dicht bij de borst na de recente nederlaag tegen Juventus. Hoewel de prestaties van Joey Veerman in het bijzonder onder de loep worden genomen, richt Bosz zijn aandacht liever op het collectieve spel van zijn team. Toch laat de coach doorschemeren dat hij van Veerman, die bekend staat om zijn technische vaardigheden, geen 'sloper' wil maken op het veld.

Na de teleurstellende wedstrijd tegen Juventus, waarin PSV met lege handen achterbleef, is Bosz vastbesloten om zijn spelers te blijven motiveren en verbeteren. Hoewel Veerman een belangrijke rol speelt in het team, benadrukt de trainer dat het succes van de ploeg afhangt van de prestaties van alle spelers gezamenlijk. Bosz ziet in Veerman een speler met potentie, maar streeft ernaar om zijn talent op een manier te benutten die het beste aansluit bij het teamspel van PSV.

Met zijn uitspraken over Veerman laat Bosz zien dat hij oog heeft voor de individuele kwaliteiten van zijn spelers, maar tegelijkertijd de nadruk legt op het belang van teamwork en samenwerking. De trainer blijft streven naar een gebalanceerd elftal waarin elke speler zijn rol begrijpt en uitvoert ten behoeve van het gezamenlijke doel: succes op het veld.