×
Home Nieuws Livescore

PSV bijna klaar om Ivan Perisic te tekenen

PSV bijna klaar om Ivan Perisic te tekenen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 23:16 uur

PSV staat op het punt om een grote transfer te voltooien door Ivan Perisic aan zich te binden. Het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat de Eindhovenaren naar verwachting woensdag de komst van de ervaren aanvaller zullen bevestigen, nadat de tweede fase van de medische keuring is afgerond.

Met de mogelijke komst van Perisic voegt PSV een speler van aanzienlijk kaliber toe aan hun selectie. De 32-jarige Kroaat heeft zijn kwaliteiten bewezen op het hoogste niveau en zou een waardevolle aanwinst zijn voor de club uit Eindhoven. Zijn ervaring en scorend vermogen zouden een belangrijke impuls kunnen geven aan het team van trainer Roger Schmidt.

De transfer van Perisic naar PSV markeert een belangrijke stap voor de club in hun streven naar succes in zowel de nationale competitie als op Europees niveau. Met zijn potentieel om het verschil te maken in cruciale wedstrijden, zou Perisic een sleutelrol kunnen spelen in de ambities van PSV voor het komende seizoen. De fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de aanstaande aankondiging en hopen op een succesvolle samenwerking met de ervaren aanvaller.