×
Home Nieuws Livescore

Bosz teleurgesteld door PSV's 'zachte' verlies tegen Juventus.

Bosz teleurgesteld door PSV's 'zachte' verlies tegen Juventus.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 23:00 uur

Trainer Peter Bosz van PSV is diep teleurgesteld na de pijnlijke nederlaag van zijn team tegen Juventus met 3-1. De coach is duidelijk niet te spreken over de prestatie van zijn spelers en benadrukt vooral de gebrekkige 'hardheid' die hij miste in het optreden van zijn elftal. Bosz richt zijn kritiek met name op de sterkhouders van PSV, die volgens hem niet de gewenste mentaliteit toonden in de wedstrijd tegen de Italiaanse grootmacht.

De Eindhovenaren hadden gehoopt op een beter resultaat in de ontmoeting met Juventus, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een verlies. Bosz beseft dat er werk aan de winkel is om zijn team weer op de rails te krijgen en zal ongetwijfeld hard werken om de spelers te motiveren en te verbeteren. De coach weet dat er geen tijd is om lang stil te staan bij deze tegenslag en zal snel moeten schakelen om zijn team weer op scherp te krijgen voor de volgende wedstrijd.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn na de nederlaag tegen Juventus, maar zullen ook hoop putten uit de vastberadenheid van trainer Peter Bosz om zijn team weer op de rit te krijgen. Met nog belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht zal het erop aankomen voor PSV om de knop om te zetten en te laten zien dat zij mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om te strijden voor de overwinningen die nodig zijn om succesvol te zijn in het voetbal.