×
Home Nieuws Livescore

Bosz: PSV levert 'schijtbakkenvoetbal' tegen Juventus in Champions League.

Bosz: PSV levert 'schijtbakkenvoetbal' tegen Juventus in Champions League.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 22:24 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft kritiek geuit op het spel van zijn team tijdens de wedstrijd tegen Juventus op dinsdagavond. Bosz noemde het optreden van zijn spelers 'schijtbakkenvoetbal' en was duidelijk teleurgesteld over de prestatie. De vergelijking met vorig seizoen, waarin PSV ook een kansloze nederlaag leed in de Champions League tegen Arsenal, werd door Bosz benadrukt.

De Eindhovense trainer benadrukte dat hij meer had verwacht van zijn team en dat de spelers beter moeten presteren op het hoogste niveau. Bosz gaf aan dat er nog veel werk aan de winkel is om de prestaties te verbeteren en dat er lessen moeten worden getrokken uit de wedstrijd tegen Juventus.

Ondanks de harde woorden van Bosz, blijft de trainer optimistisch over de toekomst van PSV in de Champions League. Hij gelooft dat het team potentie heeft en dat er nog genoeg kansen liggen om zich te herstellen in het toernooi. Bosz benadrukte echter dat er snel verbeteringen moeten worden doorgevoerd om succes te behalen op het hoogste Europese niveau.