×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen verklaart terugkeer naar Ajax: club verbeterd

Davy Klaassen verklaart terugkeer naar Ajax: club verbeterd
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 21:40 uur

Davy Klaassen heeft vandaag openheid van zaken gegeven over zijn beslissing om terug te keren naar Ajax. De voormalige aanvoerder van de club heeft officieel een contract voor één jaar getekend en is enthousiast over de huidige staat van de Amsterdamse club. Klaassen benadrukt dat Ajax sinds zijn vertrek aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt en dat hij verheugd is om weer deel uit te maken van het team.

De middenvelder, die eerder voor Everton en Werder Bremen speelde, is ervan overtuigd dat hij kan bijdragen aan het succes van Ajax in zowel nationale als internationale competities. Klaassen heeft aangegeven dat hij zich nog steeds sterk verbonden voelt met de club en dat het een eer is om terug te keren naar de Johan Cruijff ArenA.

Ajax-fans hebben positief gereageerd op het nieuws van Klaassens terugkeer en kijken uit naar zijn bijdrage aan het team. Met zijn ervaring en leiderschap hopen supporters dat hij een belangrijke rol zal spelen in het streven naar nieuwe successen. De komst van Klaassen wordt gezien als een versterking van de selectie en een teken van de ambities van de club om opnieuw te schitteren op het hoogste niveau.