×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen keert terug bij Ajax, Alex Kroes blij

Davy Klaassen keert terug bij Ajax, Alex Kroes blij
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 21:08 uur

Ajax heeft opnieuw Davy Klaassen weten terug te halen naar de club, tot grote tevredenheid van technisch directeur Alex Kroes. De middenvelder keert terug naar de Amsterdammers en Kroes heeft op de clubsite laten weten waarom de club ervoor heeft gekozen om Klaassen opnieuw vast te leggen.

Klaassen, die eerder al succesvol was bij Ajax voordat hij naar het buitenland vertrok, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team. Zijn ervaring, leiderschap en kwaliteiten op het veld maken hem een belangrijke speler voor de ploeg van trainer Erik ten Hag.

De terugkeer van Klaassen naar Ajax markeert een belangrijk moment voor zowel de speler als de club. Na zijn avonturen in het buitenland is hij nu terug op vertrouwde grond, klaar om opnieuw successen te behalen in het rood-witte shirt van de Amsterdammers.

Kroes is dan ook verheugd met de terugkeer van Klaassen en is ervan overtuigd dat de middenvelder een belangrijke rol zal spelen in het streven naar nieuwe hoogten voor Ajax. Met Klaassen aan boord kijkt de club vol vertrouwen uit naar het komende seizoen en de uitdagingen die nog zullen komen.