×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen keert terug bij Ajax als speler

Davy Klaassen keert terug bij Ajax als speler
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 20:56 uur

Het was misschien geen grote verrassing meer, maar de terugkeer van Davy Klaassen naar Ajax is nu officieel bevestigd. Na de aankondiging van trainer Francesco Farioli tijdens de persconferentie dat de 31-jarige middenvelder zou deelnemen aan het duel tegen Fortuna Sittard, hebben de Amsterdammers nu de deal openbaar gemaakt.

Klaassen, die eerder al succesvol bij Ajax speelde voordat hij naar het buitenland vertrok, keert terug naar de club waar hij zijn carrière begon. Met zijn ervaring en leiderschap zal hij ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Ajax, dat momenteel strijdt om de titel in de Eredivisie.

De fans van Ajax zullen ongetwijfeld verheugd zijn met de terugkeer van Klaassen, die bekend staat om zijn harde werk op het veld en zijn vermogen om belangrijke doelpunten te maken. Zijn aanwezigheid zal de concurrentie binnen het team versterken en hopelijk bijdragen aan het behalen van succes in zowel de nationale competitie als in Europa.

Met Klaassen terug in het rood-witte shirt van Ajax, zullen de verwachtingen hooggespannen zijn voor wat hij kan bijdragen aan het team. De komende wedstrijden zullen laten zien hoe hij zich weer aanpast aan het spelen in de Eredivisie en hoe hij zijn ervaring kan gebruiken om Ajax naar nieuwe hoogten te leiden.