×
Home Nieuws Livescore

PSV krijgt binnen zes minuten twee goals tegen.

PSV krijgt binnen zes minuten twee goals tegen.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 20:48 uur

In een enerverende wedstrijd tegen Juventus heeft PSV dinsdagavond een zware tegenslag moeten incasseren. Binnen slechts zes minuten tijd kreeg de Eindhovense ploeg twee doelpunten om de oren. De eerste treffer was een werkelijk schitterende goal van Kenan Yildiz, die de PSV-verdediging wist te verschalken met een prachtige individuele actie. De Italiaanse grootmacht liet echter niet lang op zich wachten en verdubbelde al snel de score dankzij een doelpunt van Weston McKennie.

De snelle opeenvolging van doelpunten zorgde voor een hectische sfeer in het stadion, waar de PSV-fans hun team hartstochtelijk bleven aanmoedigen ondanks de tegenslag. Trainer Roger Schmidt stond langs de zijlijn te gebaren en aanwijzingen te geven aan zijn spelers, die alles op alles zetten om terug te vechten in de wedstrijd. De druk op de verdediging van PSV nam toe, maar de Eindhovenaren bleven vechten voor elke meter op het veld.

Ondanks het sterke verzet van PSV slaagde de ploeg er niet in om de achterstand om te buigen en moest uiteindelijk met een 2-0 nederlaag genoegen nemen. De spelers verlieten teleurgesteld het veld, wetende dat ze in de volgende wedstrijd alles op alles zullen moeten zetten om de verloren punten goed te maken. Juventus vierde daarentegen feest na een belangrijke overwinning in de strijd om de Europese titel.