×
Home Nieuws Livescore

PSV vernederd door Juventus: kritiek op technisch directeur.

PSV vernederd door Juventus: kritiek op technisch directeur.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 20:40 uur

In een teleurstellende eerste helft van de wedstrijd tegen Juventus staat PSV al snel met 2-0 achter. De Eindhovenaren lijken moeite te hebben om grip te krijgen op het spel van de Italiaanse tegenstander en worden bij vlagen compleet weggespeeld. Deze zwakke vertoning heeft geleid tot kritische reacties binnen en buiten de club.

Met name technisch directeur Earnest Stewart krijgt de volle laag van de supporters en analisten. Er wordt openlijk getwijfeld aan zijn beleid en beslissingen, vooral gezien de huidige prestaties van het team. De druk op Stewart neemt toe naarmate de achterstand groeit en de kritiek blijft toenemen.

Daarnaast wordt er een vergelijking gemaakt met het succesvolle Ajax van het seizoen 2018/2019. De fans van PSV vragen zich af waarom hun club niet in staat is om een vergelijkbaar niveau van dominantie en succes te bereiken. De roep om verandering en verbetering klinkt steeds luider in de wandelgangen van het Philips Stadion.

Met nog een helft te spelen, staat PSV voor een zware taak om de wedstrijd tegen Juventus om te draaien en de kritiek voorlopig te doen verstommen. De druk op de spelers, de technische staf en het bestuur is enorm en de komende dagen zullen cruciaal zijn voor de toekomst van de club.