×
Home Nieuws Livescore

Van Basten: PSV heeft type Alex nodig voor succes

Van Basten: PSV heeft type Alex nodig voor succes
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 20:32 uur

Voormalig topvoetballer Marco van Basten heeft zijn zorgen geuit over de defensieve linie van PSV, waar hij van mening is dat er een speler zoals Alex Rodrigo Dias da Costa ontbreekt. De Braziliaanse verdediger, beter bekend als Alex, stond bekend om zijn kracht, leiderschap en tactisch inzicht, eigenschappen die volgens Van Basten momenteel ontbreken bij de Eindhovenaren.

Van Basten, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, benadrukt het belang van een solide verdediging voor succes in de Champions League. Hij gelooft dat PSV een reële kans maakt om ver te komen in het prestigieuze toernooi, mits er een specifieke versterking wordt aangetrokken om de defensie te versterken.

De oud-voetballer is van mening dat het aantrekken van een speler met de kwaliteiten van Alex de sleutel kan zijn tot het behalen van successen op Europees niveau. Met zijn ervaring en inzicht zou zo'n versterking niet alleen de defensie van PSV verbeteren, maar ook het team als geheel naar een hoger niveau tillen. Van Basten hoopt dan ook dat de clubleiding van PSV deze boodschap ter harte neemt en actie onderneemt om de defensieve linie te versterken.