×
Home Nieuws Livescore

Bosz kiest middenvelder Schouten boven verdediger tegen Juventus.

Bosz kiest middenvelder Schouten boven verdediger tegen Juventus.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 20:16 uur

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Juventus heeft Peter Bosz duidelijk gemaakt dat Jerdy Schouten niet zal worden ingezet als centrale verdediger. De middenvelder zal op zijn vertrouwde positie in het middenveld blijven spelen, terwijl de defensieve linie zal worden geleid door Oliver Boscagli en Ryan Flamingo.

Bosz heeft benadrukt dat hij geen moment heeft overwogen om Schouten te verschuiven naar de verdediging, ondanks eventuele opties of blessures in het team. De coach lijkt vastbesloten om de kracht en stabiliteit van Schouten op het middenveld te behouden, terwijl Boscagli en Flamingo de verantwoordelijkheid dragen voor het beschermen van het doel tegen de aanval van Juventus.

Met deze opstelling hoopt Bosz een solide verdediging neer te zetten en tegelijkertijd de aanvalskracht van zijn team te behouden. De keuze om Schouten op zijn vaste positie te laten spelen, getuigt van vertrouwen in de kwaliteiten van de middenvelder en de strategie van het team. Fans zullen gespannen afwachten hoe deze opstelling zich zal vertalen op het veld tegen de Italiaanse grootmacht.