×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid jaagt op Rodri, City wil behouden

Real Madrid jaagt op Rodri, City wil behouden
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 19:56 uur

Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op de handtekening van Rodri, zo meldt het betrouwbare The Athletic. De Spaanse topclub is vastbesloten om de middenvelder naar Bernabeu te halen. Echter, Manchester City is niet van plan om Rodri zomaar te laten gaan. De Engelse club doet er alles aan om een vertrek van de talentvolle speler te voorkomen en hoopt zelfs zijn contract te verlengen voordat Real Madrid toeslaat.

De interesse van Real Madrid in Rodri is geen verrassing, gezien zijn indrukwekkende prestaties op het middenveld. De 25-jarige Spanjaard heeft zich ontwikkeld tot een sleutelspeler bij Manchester City en zijn kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven bij de Spaanse grootmacht. De Koninklijke ziet in Rodri een waardevolle aanwinst die het team kan versterken en is vastberaden om hem binnen te halen.

Manchester City staat echter niet toe dat Rodri gemakkelijk vertrekt. De club is vastbesloten om zijn sterspeler te behouden en is in gesprek om zijn contract te verlengen. Door het contract van Rodri te verlengen, hoopt City Real Madrid voor te zijn en de middenvelder aan zich te binden voor de toekomst. Het belooft een spannende strijd te worden tussen de twee topclubs om de handtekening van Rodri.