×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder verrast door PSV's interesse in Perisic

Youri Mulder verrast door PSV's interesse in Perisic
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 19:40 uur

Voormalig PSV-spits Youri Mulder keek verbaasd op toen hij hoorde van de interesse van zijn oude club in Ivan Perisic. De 35-jarige Kroaat staat bekend om zijn ervaring en kwaliteiten op het veld, maar het is nog onduidelijk welke rol hij zou kunnen vervullen bij de Eindhovenaren. Mulder, die zelf jarenlang in de Eredivisie heeft gespeeld, is benieuwd hoe trainer Roger Schmidt van plan is om Perisic in te passen in het team.

Met zijn indrukwekkende staat van dienst bij clubs als Inter Milan en Bayern München, zou Perisic ongetwijfeld een toevoeging zijn aan de selectie van PSV. Echter, op 35-jarige leeftijd is het de vraag hoeveel hij nog kan bijdragen op topniveau. Mulder hoopt dat de ervaren Kroaat zijn klasse kan laten zien in de Eredivisie en een mentorrol kan vervullen voor de jongere spelers in het team.

De transfer van Perisic naar PSV zou een opmerkelijke stap zijn in zijn carrière, maar Mulder gelooft dat de Kroaat nog steeds van grote waarde kan zijn voor een club als PSV. De oud-spits kijkt uit naar hoe deze transfer zich verder zal ontwikkelen en welke impact Perisic kan hebben op het spel van de Eindhovenaren.