×
Home Nieuws Livescore

Weghorst en Klaassen 'ontgroend' bij Ajax training

Weghorst en Klaassen 'ontgroend' bij Ajax training
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 17:24 uur

Ajax verwelkomde dinsdag met open armen twee ervaren spelers in hun gelederen. Wout Weghorst, de 32-jarige spits, en Davy Klaassen, de 31-jarige middenvelder, werden hartelijk ontvangen door hun nieuwe teamgenoten. Tijdens de training werden de heren op ludieke wijze 'ontgroend', een traditie die bij de club hoog in het vaandel staat.

De aanwezigheid van Weghorst en Klaassen zorgde voor een positieve sfeer op het trainingsveld. De spelers van Ajax leken verheugd met de komst van de ervaren krachten, die ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zullen zijn aan het team. Trainer Erik ten Hag keek tevreden toe terwijl de nieuwkomers zich mengden in de groep en al snel hun kwaliteiten lieten zien.

Weghorst en Klaassen lijken vastbesloten om zich snel aan te passen aan hun nieuwe omgeving en een belangrijke rol te spelen in het succes van Ajax. Met hun ervaring en kwaliteiten kunnen zij een waardevolle bijdrage leveren aan het streven van de club naar nationale en internationale successen. De fans van Ajax kijken reikhalzend uit naar de officiƫle debuutwedstrijden van deze twee ervaren spelers in het rood-witte shirt.