×
Home Nieuws Livescore

Chef Voetbal: PSV onbedreigd in Eredivisie, focus op Juventus

Chef Voetbal: PSV onbedreigd in Eredivisie, focus op Juventus
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 17:16 uur

Volgens voetbalanalist Valentijn Driessen hoeft PSV zich dit seizoen weinig zorgen te maken in de Eredivisie. De Chef Voetbal van De Telegraaf is van mening dat alleen AZ en Ajax, als de Amsterdammers al hun inhaalwedstrijden winnen, echte concurrenten zullen zijn voor de Eindhovenaren. Met deze sterke concurrentie in gedachten, verwacht Driessen dat PSV een aanvallende speelstijl zal hanteren in hun komende wedstrijd tegen Juventus.

Driessen benadrukt dat PSV momenteel een solide positie inneemt in de Eredivisie en dat zij de druk van AZ en Ajax aankunnen. Met een sterke selectie en een goede vorm lijkt PSV goed op weg te zijn naar succes dit seizoen. De voetbalanalist gelooft dat de Eindhovenaren in staat zijn om hun voorsprong te behouden en uiteindelijk de titel te veroveren, mits ze consistent blijven presteren.

Wat betreft de aanstaande wedstrijd tegen Juventus, voorspelt Driessen een boeiend duel waarin PSV vol voor de aanval zal gaan. Met spelers als Donyell Malen en Cody Gakpo in topvorm, heeft PSV de kwaliteit om het elke tegenstander lastig te maken. Driessen is ervan overtuigd dat PSV met hun aanvallende mindset een uitdagende wedstrijd zal bieden tegen de Italiaanse grootmacht.

Al met al lijkt PSV volgens Valentijn Driessen goed op weg naar een succesvol seizoen in zowel de Eredivisie als in Europa. Met een sterke concurrentie van AZ en Ajax en een aanvallende speelstijl tegen Juventus, belooft het een interessant seizoen te worden voor de Eindhovenaren.