×
Home Nieuws Livescore

Jan Boskamp verbaasd over koerswijziging Feyenoord onder Brian Priske

Jan Boskamp verbaasd over koerswijziging Feyenoord onder Brian Priske
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 16:40 uur

Voormalig Feyenoord-speler Jan Boskamp heeft zijn verbazing geuit over de keuzes die de club maakt onder de nieuwe trainer Brian Priske. Boskamp merkt op dat de koers van Feyenoord duidelijk is veranderd sinds het vertrek van voorganger Arne Slot. De oud-voetballer uit Rotterdam is verrast door enkele beslissingen die de Deense coach heeft genomen sinds zijn aanstelling.

Boskamp, die bekend staat om zijn directe en ongezouten mening, heeft laten weten dat hij 'verschiet' van de keuzes van Priske. De oud-speler van Feyenoord lijkt kritisch te zijn over de nieuwe richting die de club lijkt in te slaan onder leiding van de Deense trainer. Boskamp, die nog altijd een warme band heeft met de club en zijn supporters, houdt de ontwikkelingen bij Feyenoord nauwlettend in de gaten.

Met de aanstelling van Brian Priske als hoofdtrainer lijkt Feyenoord een frisse wind te willen laten waaien door de Kuip. De keuze voor de Deen heeft echter tot enige verbazing geleid bij Jan Boskamp, die zijn zorgen heeft geuit over enkele van Priske's beslissingen. Het is duidelijk dat de oud-speler van Feyenoord nauwlettend blijft volgen hoe de club zich onder de nieuwe trainer zal ontwikkelen en welke koers er precies gevaren zal worden.