×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer bespreekt speeltijd met aanvallers voor Fortuna-duel

Ajax-trainer bespreekt speeltijd met aanvallers voor Fortuna-duel
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 15:40 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft voorafgaand aan het aankomende duel met Fortuna Sittard openhartige gesprekken gevoerd met Brian Brobbey, Wout Weghorst en Chuba Akpom. Tijdens de persconferentie onthulde Farioli dat hij uitgebreid heeft gesproken met het drietal over hun verwachtingen en speeltijd voor het komende seizoen. De spelers zijn volgens de trainer goed op de hoogte van hun rol binnen het team en weten wat er van hen wordt verwacht.

Brian Brobbey, Wout Weghorst en Chuba Akpom hebben elk hun eigen ambities en doelen voor het seizoen. Farioli benadrukte dat hij veel vertrouwen heeft in de kwaliteiten van deze spelers en dat hij gelooft dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van Ajax. De trainer sprak vol lof over hun professionaliteit en toewijding, en gaf aan dat zij klaar zijn om te schitteren op het veld.

Met het duel tegen Fortuna Sittard in het vooruitzicht, is de sfeer binnen de selectie van Ajax positief en vol vertrouwen. Farioli benadrukte dat hij een sterke band heeft opgebouwd met zijn spelers en dat zij samen streven naar het behalen van mooie resultaten. De supporters kunnen rekenen op een gemotiveerd en gedreven team dat er alles aan zal doen om te winnen en te excelleren op het veld.