×
Home Nieuws Livescore

PSV-fans teleurgesteld: Drommel in goal i.p.v. Benítez

PSV-fans teleurgesteld: Drommel in goal i.p.v. Benítez
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 15:16 uur

In Turijn zijn de PSV-supporters teleurgesteld over de keuze om Joël Drommel in het doel te zetten in plaats van Walter Benítez tijdens het Champions League-duel met Juventus. De Argentijnse doelman is afwezig omdat hij bij zijn vrouw is die op het punt staat om te bevallen van hun kind. Deze afwezigheid heeft bij één fan uit Eindhoven tot een opvallende mening geleid.

De PSV-fans in het stadion laten hun ongenoegen blijken over de beslissing om Drommel op te stellen in plaats van Benítez, die normaal gesproken de eerste keus is. De supporters hadden gehoopt op de ervaren Argentijnse keeper, maar begrijpen uiteraard dat familie altijd voorrang heeft. Toch blijft de teleurstelling voelbaar in het uitvak.

Eén fan uit Eindhoven heeft echter een opvallende kijk op de situatie. Hij vindt dat Benítez er had moeten zijn voor zijn team, ongeacht de omstandigheden thuis. Deze mening zorgt voor verdeeldheid onder de supporters, waarbij sommigen begrip tonen voor de persoonlijke situatie van de doelman, terwijl anderen vinden dat professionele verplichtingen altijd voorop moeten staan.