×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-doelwit Bitello maakt overstap naar Dinamo Moskou

Feyenoord-doelwit Bitello maakt overstap naar Dinamo Moskou
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 14 september 2023 23:48 uur

In een verrassende wending heeft Feyenoord-doelwit João Paulo Bitello besloten om de sprong te wagen en de overstap te maken naar Dinamo Moskou. De club heeft dit nieuws bekendgemaakt via hun eigen kanalen. Bitello, die eerder uitkwam voor het Braziliaanse Grêmio, zal nu zijn geluk beproeven in Rusland. Dit betekent dat Feyenoord definitief afscheid moet nemen van de hoop op een deal met de middenvelder.

Eerder was al bekend dat Bitello op het laatste moment de kans kreeg om naar Dinamo Moskou te gaan. Grêmio was bereid om de speler voor een bedrag van tien miljoen euro te laten gaan. Feyenoord vond dit echter te hoog gegrepen, maar de Russische club heeft uiteindelijk toegegeven. Hierdoor is een transfer naar de Eredivisie nu definitief van de baan. Er werd gefluisterd dat Feyenoord, ondanks de komst van Ondřej Lingr, nog steeds interesse had in Bitello.

De transfer is op de slotdag van de Russische transfermarkt tot stand gekomen. Bitello was op dat moment met het Braziliaanse O23-team in Marokko. Direct daarna is de 23-jarige middenvelder doorgereisd naar Rusland om zijn handtekening te zetten onder een contract dat hem tot medio 2028 aan Dinamo Moskou verbindt.

Met deze onverwachte wending zal Bitello zijn voetbalcarrière voortzetten in een compleet nieuwe omgeving. Het is afwachten hoe hij zich zal aanpassen aan het Russische voetbal en of hij zijn stempel kan drukken bij Dinamo Moskou. Voor Feyenoord is het nu zaak om verder te kijken en andere opties te overwegen om hun team te versterken.