×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda - RKC Waalwijk verplaatst naar zaterdag

NAC Breda - RKC Waalwijk verplaatst naar zaterdag
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 12:48 uur

Op zaterdag 26 oktober zal het langverwachte Eredivisie-duel tussen NAC Breda en RKC Waalwijk plaatsvinden, zo is recentelijk besloten. Oorspronkelijk stond de wedstrijd gepland voor zondag 27 oktober om 14:30 uur, maar na een verzoek van zowel de gemeente Breda als NAC zelf, is de wedstrijd weer teruggezet naar de oorspronkelijke datum.

Deze last-minute wijziging heeft voor de nodige opschudding gezorgd onder de fans van beide clubs. Met de nieuwe speeldatum in het vooruitzicht, zullen supporters van NAC en RKC zich moeten aanpassen aan deze verandering in hun weekendplanning. De spanning en anticipatie rondom dit duel blijven onverminderd hoog, aangezien beide teams vastberaden zijn om de overwinning binnen te slepen.

De gemeente Breda en NAC hebben nauw samengewerkt om tot dit besluit te komen, waarbij de belangen van zowel de clubs als de lokale autoriteiten in acht zijn genomen. De supporters kunnen zich nu opmaken voor een zinderende zaterdagmiddag vol voetbalactie en rivaliteit tussen NAC Breda en RKC Waalwijk. Het belooft een onvergetelijke wedstrijd te worden waarbij de strijd om de drie punten meer dan ooit intens zal zijn.