×
Home Nieuws Livescore

Boskamp: Feyenoord verliest door zwakke selectie, niet trainer.

Boskamp: Feyenoord verliest door zwakke selectie, niet trainer.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 12:32 uur

Voormalig voetballer en voetbalanalist Jan Boskamp uit zijn diepe teleurstelling over de huidige gang van zaken bij Feyenoord. De Rotterdamse club lijkt volgens Boskamp niet zozeer punten te verspelen vanwege de trainer, maar eerder door de kwaliteit van de selectie. De gepassioneerde Boskamp, die bekend staat om zijn directe en ongezouten mening, laat weten dat hij zich zorgen maakt over de prestaties van zijn geliefde club.

Boskamp, die zelf een verleden heeft bij Feyenoord als speler, ziet dat de huidige selectie niet op het niveau is waar de club zou moeten staan. Hij benadrukt dat het niet fair is om alle schuld bij de trainer neer te leggen, aangezien de spelers op het veld uiteindelijk degenen zijn die de resultaten moeten behalen. De kritiek van Boskamp komt op een moment dat Feyenoord wisselvallige prestaties laat zien in de competitie.

De voormalig voetballer roept dan ook op tot actie binnen de club om de selectie te versterken en zo de ambities van Feyenoord waar te maken. Boskamp gelooft dat met de juiste versterkingen en een gedegen plan, Feyenoord weer kan meedoen om de prijzen in het Nederlandse voetbal. Zijn passie voor de club en zijn scherpe analyses maken Boskamp een graag geziene gast in de voetbalwereld, waar zijn mening altijd gewaardeerd wordt.