×
Home Nieuws Livescore

Transfer Ivan Perisic naar PSV verdeelt meningen op socials

Transfer Ivan Perisic naar PSV verdeelt meningen op socials
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2024 12:16 uur

De geruchtenmolen draait op volle toeren in Eindhoven nu de mogelijke transfer van Ivan Perisic naar PSV steeds dichterbij lijkt te komen. Op social media platform X, voorheen bekend als Twitter, wordt druk gediscussieerd over de potentiële komst van de Kroatische voetballer naar de Eredivisie club.

Sommige fans zijn enthousiast over de gedachte aan Perisic in het rood-witte shirt van PSV. Ze zien in hem een ervaren speler met een indrukwekkende staat van dienst, die het team naar een hoger niveau kan tillen. Anderen daarentegen uiten twijfels over de kwaliteiten van de 32-jarige aanvaller en vragen zich af of hij nog wel op topniveau kan presteren.

De discussie over de potentiële transfer van Perisic naar PSV laat zien hoe verdeeld de supporters zijn over deze mogelijke versterking. De clubleiding van PSV houdt vooralsnog de lippen stijf op elkaar en geeft geen officiële verklaring over de stand van zaken rondom de transfer. Het is afwachten of Ivan Perisic daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie en of hij de hoge verwachtingen van de fans kan waarmaken.