×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag legt strengere regels op bij Manchester United

Erik ten Hag legt strengere regels op bij Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 14 september 2023 23:08 uur

Erik ten Hag, de nieuwe baas bij Manchester United, heeft besloten om de touwtjes strakker aan te trekken. Volgens de berichtgeving van Manchester Evening News worden er strengere regels ingevoerd om de professionaliteit van de spelers verder te verhogen.

Een van de belangrijkste veranderingen heeft betrekking op voeding. De spelers van Manchester United zullen voortaan langer op het trainingscomplex Carrington moeten blijven, omdat ze verplicht zijn om daar te lunchen. Om dit mogelijk te maken, is de kantine volledig gerenoveerd en is er een nieuwe chef-kok aangesteld. Deze chef-kok heeft als taak om ervoor te zorgen dat de spelers de juiste maaltijden voorgeschoteld krijgen die passen bij hun topsportprestaties.

Bij zijn aantreden in 2022 merkte Ten Hag al snel op dat de voeding bij de club niet optimaal was. Veel spelers van de Red Devils gingen voorheen lunchen in nabijgelegen restaurants, wat zelfs tot klachten van restauranthouders leidde over de plotselinge afwezigheid van de United-spelers. Om dit probleem aan te pakken, mogen de voetballers nu pas vanaf 14:00 uur vertrekken vanaf Carrington. Hiermee wordt de vrijheid die ze eerder hadden om rond lunchtijd weg te gaan, beperkt.

Met deze nieuwe maatregelen hoopt Ten Hag de spelers van Manchester United nog beter te kunnen begeleiden op hun weg naar succes. Het is duidelijk dat hij geen enkel detail over het hoofd wil zien en er alles aan doet om de club naar een hoger niveau te tillen.