×
Home Nieuws Livescore

Palhinha verlengt contract bij Fulham ondanks Bayern München geruchten

Palhinha verlengt contract bij Fulham ondanks Bayern München geruchten
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 14 september 2023 22:32 uur

Een onverwachte wending bij Fulham: João Palhinha heeft zijn handtekening gezet onder een gloednieuw contract, zo meldt de club via hun officiële kanalen. Deze contractverlenging komt als een verrassing, gezien het feit dat de Portugees onlangs nog op het punt stond om over te stappen naar Bayern München. Er gaan zelfs geruchten dat hij in januari alsnog de overstap zou maken.

Volgens het Duitse Sport1 heeft Palhinha echter voornamelijk om financiële redenen besloten om bij Fulham te blijven. Bronnen dicht bij de speler beweren dat de contractverlenging van één jaar een vertrek in januari niet uitsluit. De speler blijft vastberaden om naar Bayern te gaan en het is aan de clubs om tot een oplossing te komen. Opvallend genoeg heeft Palhinha geen ontsnappingsclausule in zijn contract staan, zo meldt Sky Sports.

Palhinha maakte in de zomer van 2022 de overstap van Sporting CP naar Fulham en wist in zijn eerste seizoen in de Premier League indruk te maken. Naast Bayern München werd ook het Manchester United van Erik ten Hag genoemd als geïnteresseerde club voor de Portugese international.

Een tweet van Fulham Football Club bevestigt de contractverlenging van zowel João Palhinha als Harrison Reed. Een aangename verrassing voor de fans van Fulham!