×
Home Nieuws Livescore

Selectie sterker dan Priske: Kieft en Boulahrouz eens

Selectie sterker dan Priske: Kieft en Boulahrouz eens
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 21:48 uur

Voormalig voetballer en analist Wim Kieft heeft tijdens een uitzending van het programma Rondo zijn visie gegeven op de huidige situatie bij Feyenoord. Volgens Kieft ligt het probleem niet bij hoofdtrainer Brian Priske, maar eerder bij de kwaliteit van de selectie. Hij benadrukt dat het cruciaal is voor Feyenoord om over een sterke en gebalanceerde groep spelers te beschikken om succesvol te zijn in de competitie.

Kieft kreeg bijval van voormalig Feyenoord-speler Khalid Boulahrouz, die het eens is met de stelling dat de selectie van Feyenoord momenteel niet op het gewenste niveau is. Boulahrouz voegt echter toe dat het ook afwachten is of Brian Priske de juiste persoon is om het maximale uit de spelersgroep te halen en hen te ontwikkelen.

De discussie over de rol van Priske als hoofdtrainer van Feyenoord blijft dus actueel. Terwijl sommigen van mening zijn dat de Deense coach de potentie heeft om het team naar een hoger niveau te tillen, zijn anderen sceptisch over zijn capaciteiten om de spelers te verbeteren. Het is duidelijk dat de druk op Priske toeneemt om resultaten te boeken en de selectie van Feyenoord naar een hoger niveau te tillen.

Het is nu aan Brian Priske en zijn team om te bewijzen dat zij in staat zijn om de kritiek te weerleggen en Feyenoord terug te brengen naar de top van het Nederlandse voetbal. Met de steun van de fans en het vertrouwen van het bestuur, zal het interessant zijn om te zien hoe de situatie zich verder ontwikkelt en of Feyenoord in staat zal zijn om successen te behalen onder leiding van Priske.