×
Home Nieuws Livescore

Schouten koestert band met ex-collega Motta van Juventus

Schouten koestert band met ex-collega Motta van Juventus
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 21:32 uur

Voormalig Bologna-middenvelder Jerdy Schouten koestert warme herinneringen aan zijn tijd samen met Thiago Motta, de huidige coach van Juventus. De Nederlandse speler, nu actief bij PSV, heeft samengewerkt met de Italiaanse voetballegende toen ze beiden bij Bologna speelden. Schouten kijkt met veel waardering terug op de ervaringen die hij heeft opgedaan onder de vleugels van de 42-jarige Motta.

Tijdens hun gezamenlijke periode bij Bologna heeft Schouten veel kunnen leren van de tactische kennis en ervaring van Thiago Motta. De middenvelder beschouwt de samenwerking met de voormalige Italiaanse international als een belangrijke fase in zijn professionele ontwikkeling. Schouten prijst Motta om zijn leiderschap en mentorrol, die hebben bijgedragen aan zijn groei als voetballer.

Nu Schouten zijn carrière voortzet bij PSV, neemt hij de waardevolle lessen en inzichten die hij heeft opgedaan van Thiago Motta met zich mee. De invloed van de Italiaanse coach is nog steeds voelbaar in de speelstijl en benadering van Schouten op het veld. Met zijn ervaringen bij Bologna als fundament, streeft de Nederlandse middenvelder ernaar om zijn potentieel verder te ontplooien en een blijvende impact te maken in het Nederlandse voetbal.