×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen slaagt voor medische keuring bij Ajax

Davy Klaassen slaagt voor medische keuring bij Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 21:24 uur

Davy Klaassen heeft groen licht gekregen na het succesvol doorstaan van de medische keuring bij Ajax, zo heeft Voetbal International gemeld. De middenvelder keert terug naar de club waar hij eerder al successen behaalde en lijkt klaar om opnieuw het rood-witte shirt te dragen. Naar verwachting zal de officiële aankondiging van zijn terugkeer plaatsvinden tijdens een presentatie op dinsdag.

De supporters van Ajax kunnen zich verheugen op de terugkeer van een bekend gezicht op het veld. Davy Klaassen, die eerder al een belangrijke rol speelde in het team, lijkt klaar om opnieuw zijn stempel te drukken op het spel van de Amsterdamse club. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal hij ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Erik ten Hag.

De transfer van Davy Klaassen naar Ajax markeert een belangrijk hoofdstuk in zijn carrière. Na avonturen in het buitenland keert de middenvelder terug naar Nederland om weer te schitteren in de Eredivisie. De fans kunnen niet wachten om hem weer in actie te zien en zijn aanwezigheid op het veld zal ongetwijfeld voor een flinke dosis enthousiasme zorgen in de Johan Cruijff ArenA.