×
Home Nieuws Livescore

PSV sterk zonder Noa Lang, bevestigt Wim Kieft.

PSV sterk zonder Noa Lang, bevestigt Wim Kieft.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 21:16 uur

Voormalig voetballer en analist Wim Kieft heeft geconstateerd dat PSV op dit moment niet volledig afhankelijk is van Noa Lang. De jonge aanvaller werd de afgelopen wedstrijden door trainer Peter Bosz uit voorzorg buiten de selectie gelaten, maar zal naar verwachting dinsdag tegen Juventus weer zijn rentree maken.

Kieft, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukt dat het team van PSV voldoende kwaliteit en diepte heeft om ook zonder Lang succesvol te zijn. De afwezigheid van de talentvolle aanvaller heeft de andere spelers de kans gegeven om op te staan en hun waarde te tonen voor het team.

Met de terugkeer van Noa Lang tegen Juventus zal trainer Peter Bosz echter weer kunnen beschikken over een extra aanvallende optie. De jonge speler heeft dit seizoen al laten zien over veel potentie te beschikken en kan een belangrijke rol spelen in de aanval van PSV.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld uitkijken naar de terugkeer van Noa Lang en hopen dat hij zijn stempel kan drukken op de komende wedstrijden. De aanvaller zal gemotiveerd zijn om te laten zien wat hij kan en zijn waarde voor het team te bewijzen.