×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag: Antony moet speeltijd bij Man United verdienen

Erik ten Hag: Antony moet speeltijd bij Man United verdienen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 20:40 uur

De Braziliaanse winger Antony zal bij Manchester United moeten knokken voor zijn speeltijd, volgens de woorden van manager Erik ten Hag. De 54-jarige coach werd ondervraagd over de jonge aanvaller in aanloop naar de League Cup-wedstrijd tegen Barnsley. Ten Hag benadrukte dat Antony zijn plek in het team moet verdienen door hard te werken en zijn kwaliteiten op het veld te tonen.

Met zijn snelle dribbels en scherpe voorzetten heeft Antony zeker het potentieel om een belangrijke rol te spelen bij de Engelse club. Echter, Ten Hag is duidelijk dat talent alleen niet genoeg is om een basisplaats te veroveren. De manager van Manchester United staat bekend om zijn strenge selectiebeleid en zal alleen spelers opstellen die consistent presteren en zich volledig inzetten tijdens trainingen en wedstrijden.

Antony zal dus moeten bewijzen dat hij klaar is voor het grote werk en bereid is om te vechten voor zijn plek in het team. De komende periode zal cruciaal zijn voor de jonge Braziliaan om zich te bewijzen en het vertrouwen van zijn coach te winnen. Manchester United-fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de ontwikkeling van Antony en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken op het team.