×
Home Nieuws Livescore

Brynjólfur Willumsson onthult inspiratie voor juichen na doelpunten

Brynjólfur Willumsson onthult inspiratie voor juichen na doelpunten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 20:32 uur

De IJslandse spits Brynjólfur Willumsson heeft zijn opvallende juichstijl na zijn doelpunten tegen Feyenoord verklaard. De aanvaller van FC Groningen wist twee keer het net te vinden in het gelijkspel van 2-2 tegen de Rotterdammers. Na de wedstrijd ontstond er enige ophef omdat het leek alsof Willumsson de juichstijl van zijn teamgenoot Igor Paixão had gekopieerd.

Willumsson gaf aan dat zijn juichmoment geïnspireerd was door een persoonlijke grap met Paixão en dat er geen sprake was van het bewust kopiëren van zijn teamgenoot. De IJslander benadrukte dat het juichen een spontane uiting van vreugde was en dat hij geen intentie had om iemand na te doen. Desondanks zorgde de gelijkenis tussen de juichstijlen voor de nodige speculatie en discussie onder de fans en media.

De spits van FC Groningen hoopt met zijn doelpunten en opvallende juichmomenten bij te dragen aan het succes van het team in de competitie. Willumsson staat bekend om zijn doelgerichtheid en vechtlust op het veld, en met zijn recente prestaties tegen Feyenoord laat hij zien dat hij een belangrijke speler is voor de Groningers. De supporters kunnen zich dan ook verheugen op meer doelpunten en juichmomenten van de bevlogen IJslander in de komende wedstrijden.